Online oktatás

A világ változik. Az iskolai online oktatással egy időben megjelent az igény, hogy a korrepetálás is zajlódhasson az online térben. Ezt sikerült megoldanom, így szükség szerint ezen a módon is tudok a diákoknak segíteni.

Az online oktatáshoz szükséges feltételek:

– A tanítvány részéről: számítógép (laptop vagy asztali számítógép), amelynek működik a mikrofonja, hangszórója, illetve webkamerája.

– A számítógépre le kell tölteni a Zoom programot – INNEN

– Kell egy Messenger fiók, ahova a meghívót, linket küldöm az óra előtt, és ahova az órán képernyőfotókat tudunk egymásnak küldeni, amennyiben szükséges.

– Az online óra díja megegyezik a személyes óra díjával. Az óradíjat a megbeszélt időpont ELŐTT rendezni kell, utalással vagy bankkártyával.


Óradíj: 3.500 Ft/ 50 perc
Bérletes óradíj: 3.000 Ft/50 perc , 5 alkalom egyben, előre fizetve, így a bérlet ára: 15.000 Ft


A bérletes kedvezmény és az óra lemondás szabályai:

A matematika korrepetálás bérlet ára 5 db 50 perces órát tartalmaz, és 6 hétig (!) érvényes. Ez azt jelenti, hogy az a diák, aki egyszer jár egy héten hozzám, egyszer tudja lemondani az órát az érvényességi időn belül. A hetente kétszer vagy többször járókat ez kevéssé érinti. Ha a bérlet érvényessége lejár, további órákon új bérlet vásárlásával, vagy óradíj fizetésével tud részt venni.

Az óra ingyenes lemondására legkésőbb a megbeszélt időpont előtt 24 órával van lehetőség (szerveznem kell a helyére másik diákot…). Amennyiben 24 órán belül mondják le az órát, vagy a gyerek nem jelenik meg az órán, a bérletből az aktuális óra levonásra kerül a bérletből, ha nem tudunk megbeszélni pót-időpontot 2 héten belülre.

A bérleten kívüli megbeszélt órák lemondására ugyanez vonatkozik.