Óradíjak

matek bérlet
5 alkalmas bérlet, mely 6 hétig érvényes.

Árak:

2019. augusztus végéig:

Óradíj: 3.000 Ft / 50 perc

Van lehetőség bérlet vásárlására (legtöbben ezt választják), mely 5 x 50 perc egyéni foglalkozást tartalmaz. (2.800 Ft / 50 perc áron)

5 alkalmas bérlet egyben fizetve: 14.000 Ft
A bérlet hat hétig érvényes.

2019. szeptemberétől az óradíjak változnak:

Új óradíj: 3.500 Ft/ 50 perc

Új bérletes óradíj: 3.000 Ft/50 perc , 5 alkalom egyben, előre fizetve, így a bérlet ára: 15.000 Ft
A bérlet 6 hétig érvényes, tehát egyszer tud a gyermek hiányozni.


A bérletes kedvezmény és az óra lemondás szabályai:

A matematika korrepetálás bérlet ára 5 db 50 perces órát tartalmaz, és 6 hétig (!) érvényes. Ez azt jelenti, hogy az a diák, aki egyszer jár egy héten hozzám, egyszer tudja lemondani az órát az érvényességi időn belül. A hetente kétszer vagy többször járókat ez kevéssé érinti. Ha a bérlet érvényessége lejár, további órákon új bérlet vásárlásával, vagy óradíj fizetésével tud részt venni.

Az óra ingyenes lemondására legkésőbb a megbeszélt időpont előtt 24 órával van lehetőség (szerveznem kell a helyére másik diákot…). Amennyiben 24 órán belül mondják le az órát, vagy a gyerek nem jelenik meg az órán, a bérletből az aktuális óra levonásra kerül a bérletből, ha nem tudunk megbeszélni pót-időpontot 2 héten belülre.

A bérleten kívüli megbeszélt órák lemondására ugyanez vonatkozik.


Van lehetőség egyszerre két diák korrepetálására is, kedvezményes áron. Ez esetben kizárólag osztálytársak és hasonló képességű diákok egyidejű órájának van értelme.
A gyakorlatban ez úgy működik, hogy mindketten megvásárolják a teljes árú bérletet, majd azokon az órákon, amelyeken mindketten részt vesznek, visszakapnak 300-300 Ft-ot. Ha csak egyikük jön el (pl. betegség miatt), a teljes bérletes óradíjon vesznek részt az órán.


Az óradíjak, bérletek fizethetők készpénzben az órán, vagy átutalással előre, E-számla ellenében (e-mailben küldöm a számlát).